Zandpol pakt drie punten

ZANDPOL - In de zondag 5e klasse E wist Zandpol de thuiswedstrijd tegen De Treffers 16 na een 3-1 ruststand met 3-2 in winst om te zetten. Zandpol nam vanaf het begin het initiatief en dat werd in de 25e minuut bekroond met ene doelpunt van Stefan Knuppe die een voorzet van Patrick Fietje prima afrondde. 1-0.

Zandpol bleef daarna direct meer druk zetten en uit een verre ingooi van Casper Jordan wist Patrick Fietje de stand naar 2-0 te tillen. Enkele minuten later was de wedstrijd eigenlijk al gelopen toen Patrick Fietje ook de 3-0 kon binnen lopen na een goede voorzet van Stefan Knuppe.

Op slag van rust deed De Treffers toch nog onverwachts even weer iets terug door de achterstand naar 3-1 te verkleinen. Dat gaf De Treffers toch weer moed in de tweede helft en nog binnen het uur stond het zelfs 3-2 door een treffer van Pascal Manning. Toen werd het toch nog even spannend, maar Zandpol wist de voorsprong uiteindelijk tot het einde vast te houden ook al kwam het in de slotfase met een kopbal van De Treffers nog goed weg. Eindstand 3-2.