SVBO niet verder dan puntje in en tegen Hoogezand

HOOGEZAND - In de zondag 1e klasse F moest koploper SVBO uit Barger Oosterveld zondagmiddag genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel. Beide ploegen kenden nog geen verliespartij in deze competitie. SVBO was de koploper en Hoogezand stond daar als nieuwkomer in deze klasse vlak achter. De thuisclub begon voortvarend aan de wedstrijd, want binnen tien minuten stond het op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Heine Uuldriks.


SVBO kreeg daarna een aantal goede mogelijkheden om de achterstand snel weg te werken, maar Davey Wessels, Stan Kroeze en Mark Heijenen verzuimden de spreekwoordelijke trekker over te halen. Met de 1-0 stand gingen beide ploegen aan de thee.

Na de hervatting nam SVBO nam steeds meer het initiatief en werd duidelijk de bovenliggende partij. Ondanks het overwicht moesten de mannen van trainer Marc Hegeman tot een kwartier voor tijd wachten op een treffer. Davy Wessels wist met zijn vierde treffer in dit seizoen terecht de gelijkmaker te scoren. 1-1. SVBO probeerde daarna ook nog wel de volle winst te behalen, maar Hoogezand wist uiteindelijk de 1-1 over de streep te trekken.

Door dit gelijke spel zakt SVBO naar een vierde plaats en Hoogezand staat nu zesde. VV SWZ en VV Heerenveen gaan nu samen aan de leiding met 10 punten waarbij vv Heerenveen een wedstrijd minder heeft gespeeld dab Sneek Wit Zwart. Aanstaande zondag speelt SVBO op eigen veld tegen GOMOS dat gelijk in punten staat met SVBO maar wel een wedstrijd minder heeft gespeeld. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur. .

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda