Titan en KSC kunnen toeschouwers niet boeien

NIEUW WEERDINGE - De wedstrijd tussen Titan en KSC in de zondag 4e klasse D eindigde zoals het begon meteen 0-0 op het scorebord. Het was volgens Titan trainer Geert Aalderink een gelijk opgaande wedstrijd waarin bijna geen kansen werden uitgespeeld. ,,Beide ploegen hielden zich keurig in evenwicht en kregen weinig mogelijkheden om te scoren.

In de eerste helft kreeg KSC een kansje en zag Titan nog wel een doelpunt afgekeurd na een vermeende overtreding door een aanvaller van Titan”. Na de thee veranderde er niet veel aan het spelbeeld en wisten beide ploegen hun supporters geen mooie wedstrijd voor te schotelen. Ook in de tweede helft werden er niet veel doelrijpe kansen uitgespeeld doordat zowel KSC als Titan achterin goed gedisciplineerd stonden te spelen. Even was er bij KSC een opleving toen het bij een aanval dacht recht te hebben op een strafschop maar de dienstdoende scheidsrechter er totaal anders over dacht.

Geert Aalderink: ,,Ik heb niet helemaal goed kunnen zien wat er gebeurde, maar misschien hebben wij deze keer een beetje het geluk mee gehad. Aan de andere kans had KSC ook weer het geluk mee dat wij in de slotfase niet scoorden. Julian ter Veen zag in vrije positie een inzet rakelings over de deklat verdwijnen. Al met al een saaie wedstrijd voor het publiek maar kan met deze 0-0 eindstand wel vrede hebben gezien de hele wedstrijd”.