DZOH laat zich verrassen door De Weide

HOOGEVEEN – In de zaterdag 2e klasse J liep DZOH tegen ene teleurstellende 4-1 nederlaag op tegen het onder aan staande De Weide. De Hoogeveners pakten daarmee de eerste drie punten in deze competitie. Na iets meer dan een half uur spelen opende Vincent Coulier de score en twintig minuten later was het Jelmer Wierenga die de wedstrijd voortijdig in het slot leek te zetten.


Marc van der Graaf en Sjors Pieter Greeving scoorden namens De Weide de 3-0 en 4-1. Na de 3-0 wist DZOH pas een antwoord te geven op het spel van De Weide. Marwin van der Meer zorgde nog even voor opluchting door de 3-1 te scoren, maar dat was ook het enigste wapenfeit van de ploeg uit de Rietlanden. Een flinke tegenvaller want voor aanvang van deze speelronde stond DZOH samen met LTC en Gorecht op een gedeelde eerste plaats.

Door dit onverwachte verlies zakte DZOH naar de derde plaats omdat FC Meppel op gelijke hoogte wist te komen na winst op Delfzijl. LTC de andere medekoploper verloor met 3-1 van Gramsbergen, waardoor Gorecht nu alleen aan de leiding gaat in de zaterdag 2e klasse J. Komende zaterdag kan DZOH weer iets recht zetten als het Elim, dat voorlaatste staat, op bezoek krijgt.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda