Sp Roswinkel pakt volle winst in Valthe

VALTHE – In de zondag 5e klasse E nam Sp Roswinkel zondagmiddag drie punten mee weg uit Valthe na een 2-1 overwinning op de plaatselijke voetbaltrots Valther Boys. De mannen van trainer Cor Lubach namen na bijna een half spelen de leiding door een doelpunt van Roy van der Sluis. Vanuit een op maat gegeven hoekschop kopte Van der Sluis de bal tegen het net. 0-1.


Sp Roswinkel had daarna meer afstand moeten nemen. Jeroen de Roo en Aaldert van Eck hadden ook al een paar keer eerder de trekker moeten overhalen, maar vonden in één op één situaties steeds de uitstekende Valther Boys doelman op hun weg. Na de thee was het wel weer Sp Roswinkel dat de wedstrijd controleerde, maar na een uur spelen de thuisclub wel langszij zag komen na een goede aanval over de rechterkant. 1-1.

Even een tegenvallertje, maar Sp Roswinkel bleef doorgaan en dat leverde in de 72e minuut opnieuw een treffer op. Na een vlotte aanval over verschillende schijven kwam de bal uiteindelijk binnen de zestien bij Dylan Bulle terecht die deze aanval dan ook keurig bekroonde met een doelpunt 1-2.

Valther Boys probeerde het nog wel maar Sp Roswinkel speelde een goede wedstrijd waarin het vooral verdedigend ook hel goed stond deze middag. Komende zondag speelt Valther Boys uit bij GKG en Sp Roswinkel is dan vrij en komt pas op zondag 10 november weer in actie om 14.00 uur met een thuiswedsstrijd tegen SVBC uit Barger Compascuum.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda