Zandpol pakt puntje bij JVV

JIPSINGBOERTANGE – In de zondag 5e klasse E moest Zandpol tegen het lager geplaatste JVV na een 1-1 ruststand genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. Zandpol begon overigens voortvarend aan de wedstrijd, want terwijl de thuisclub nog niet echt door had dat de wedstrijd was begonnen strafte topscoorder Stefan Knuppe een aarzeling in de JVV defensie direkt af en scoorde de 0-1.

JVV eenmaal wakker geschrokken probeerde daarna toch wel de schade weer te herstellen en ging op jacht naar de gelijkmaker die dan ook na iets meer dan een half uur spelen viel via Roy van Veen. 1-1. Zandpol kreeg het daarna heel moeilijk, maar mede dankzij een in supervorm verkerende doelman Joey Otten die alle mogelijke kansen van JVV om zeep help, stond het bij rust nog steeds 1-1.

Na de hervatting bleef JVV gaan voor de winst en na een uur spelen moest Zandpol doelman Otten toch de 2-1 toestaan na een inzet van Jeroen Alting. Uiteindelijk was het Stefan Knuppe die zijn faam waar maakte en voor de 2-2 eindstand zorgde. Zandpol had de wedstrijd eigenlijk in de eerste moeten beslissen, want in de tweede helft kreeg het bijna geen kansen.

Boy de Hoop had uiteindelijk nog wel matchwinner kunnen worden, maar tot twee keer toe faalde hij oog in oog met de JVV doelman om goede voorzetten met been doelpunt te bekronen. Eindstand derhalve 2-2 en voor Zandpol wacht komende zondag op eigen veld de confrontatie met koploper Buinen.