Tiendeveen te sterk voor SVBO (zat)

TIENDEVEEN - In de zaterdag 4e klasse D wilde SVBO gaar in en tegen het hoger geplaatste Tiendeveen de drie punten te pakken, maar de mannen van trainer Jan Moes liepen tegen een 4-2 nederlaag op. De thuisclub die graag in het spoor van VHK en koploper Vitesse’63 wil blijven kwam nam al voor rust een 2-1 voorsprong op SVBO.

Sander Booijink opende na iets meer dan 10 minuten de scoren en toen minuten later was het Ismael Ucan die de 2-0 wist binnen te schieten. SVBO probeerde vanaf het begin om een goed resultaat neer te zetten, maar Alexander Boers wist pas op slag van rust de spanning in de wedstrijd terug te brengen door de aansluitingstreffer te scoren. 2-1. In de tweede helft weer het zelfde spelbeeld met Tiendeveen als bovenliggende partij. Dat leverde na iets meer dan uur spelen het tweede doelpunt van Ismael Ucan op waar mee hij de stand naar 3-1 tilde.

SVBO gaf ook nu nog niet gewonnen en Bennie Jeurissen wist de spanning in de slotfase nog weer terug te brengen door de 3-2 te scoren. Uiteindelijk was het toch Tiendeveen dat de punten in huis wist te houden door de eindstand op 4-2 te tillen. Het was ook nu weer Ismael Ucan die scoorde en deze middag met drie doelpunten de “Man of the Match” werd. Komende zaterdag speelt SVBO op eigen veld de derby tegen het enkele plaatsen hoger staande buurman Sc Angelslo. De aanvang is 14.30 uur.