SVBO 45plus geheel in het nieuw:

BARGER OOSTERVELD - Afgelopen vrijdag werd voorafgaande aan het toernooi van 45+ op het sportpark van SVBO het 45plus team in een nieuw wedstrijdtenue gestoken door ACSL Autocenters van Staalduinen/Louwes, CodeQ-ICT, Siekman Diervoeders en BMN Bouwmaterialen Emmen. Niet alleen shirtjes maar ook de tassen en polo�¢??s zijn door de sponsoren geregeld. Het team komt nu echt professioneel voor de dag.


Deze groep speelt al een aantal jaren samen en het gaat steeds beter. Aan de kleding kan het nu niet meer liggen. De 45 plus teams spelen vier of vijf vrijdagavonden in het voor- en najaar. Telkens wordt er een toernooi afgewerkt waarin je dus tegen andere teams uit de poule een wedstrijd speelt.

Naast het fanatieke voetbal wordt meestal afgesloten met een gezellige avond waar ons team dan vaak goed scoort. Op de woensdagavond wordt er getraind. Al met al is SVBO een geweldige vereniging om deel van uit te maken, niet alleen voor de senioren maar ook voor de jongere spelers met goede begeleiders en goed opgeleide trainers.
(foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda