NWVV pakt puntje in Dalerpeel

DALERPEEL - In de zaterdag 5e klasse F moesten NKVV en NWVV genoegen nemen met een 0-0 gelijkspel. In de eerste helft was NKVV de bovenliggende partij maar verzuimden om zich ook echte mogelijkheden uit te spelen. Misschien ook wel een beetje de verdienste van NWVV dat in het eerste part misschien ook nog wel de betere kansen kreeg, maar die wisten de Nieuw Weerdingers niet te benutten.

In de tweede helft was het vooral het laatste half uur dat NWVV het heft in handen had en ook wel weer enkele kansen uitspeelde, maar zelfs topscoorder Roy Super, die altijd wel goed is voor een doelpunt, wist de goede richting niet te vinden. Het werd eigenlijk ook een beetje de wedstrijd van de beide doelmannen die vooral in de tweede helft heel attent stonden te keepen.

De beste kans kreeg nog Marko Mihalji nog vlak voor het sluiten van de markt de kans om matchwinner te worden, maar hij plaatste de bal van dichtbij net naast de verkeerde kant van de paal. Het zou volgens NWVV trainer Geert Aalderink ook teveel van het goede zijn geweest, want deze wedstrijd verdiende ook geen winnaar en dus kunnen wij leven met deze 0-0 eindtan