DZOH teleurstellend verlies tegen LTC

ASSEN - In de zaterdag 2ee klasse J liep DZOH afgelopen zaterdag tegen een 5-0 nederlaag op. LTC begon direct goed aan de wedstrijd en kreeg binnen een minuut twee scoringskansen door slap verdedigen aan DZOH-zijde. Hoewel de ploeg zich daarna wel een beetje herstelde was in de 12e minuut toch raak toen LTC de bal veroverde en Marc Heerings met een uitstekende pass Stefan Kuntz de diepte in stuurde.

Met een slimme actie bleef Kuntz z’n tegenstander de baas om zeer beheerst ook doelman Bangma van DZOH te passeren. 1-0. LTC zag kort daarop een razendsnelle Sergio Danhof die Marc Heerings inspeelde en hij zijn inzet onhoudbaar in de verre hoek verdween. 2-0 en ondanks dat LTC en DZOH enkele kansen stond dat met rust nog op het scorebord. DZOH begon beter aan de tweede helft, maar grote mogelijkheden leverde dit niet op, terwijl bij LTC de eerste kans in de 66e minuut wel direct raak was.

Marc Heerings bediende met zijn pass Imre de Jonge, die de bal tegen de touwen plaatste. 3-0. Nadat DZOH nog een goede kans niet wist te benutten was het Marc Heerings die binnen de zestien werd gevloerd en de toegekende strafschop werd door Richard Mulder binnen geschoten. 4-0 en drie minuten voor tijd had Richard Mulder de eer om met zijn tweede treffer van de middag de eindstand op 5-0 bepaalde. Voor DZOH een teleurstellende wedstrijd, terwijl LTC naast blijdschap over de overwinning ook nog een teleurstelling te verwerken kreeg toen aanvoerder Tuankotta met een op het oog zware blessure het veld moest verlaten en naar het ziekenhuis werd vervoerd.