Titan pakt punt tegen koploper Sweel

ZWEELOO - Na een 0-0 ruststand eindigde de wedstrijd in de zondag 4e klasse D tussen Titan en koploper Sweel zaterdagavond in een 1-1 gelijkspel. Na een gelijkwaardige eerste helft waarin zowel Titan als Sweel niet veel kansen kregen, behalve dat beide ploegen de bal een keer op de lat zagen verdwijnen. Volgens Titan trainer Geert Aalderink waren beide ploegen deze middag aan elkaar gewaagd.

Na de 0-0 ruststand is het dan ook Titan die na een uur spelen op een 1-0 voorsprong komt via Peter Stap die een goede voorzet van Julian Bruining keurig tegendraads inkopt. Titan probeerde daarna door te drukken tegen de koploper en kregen kansen op 2-0 maar het lukte niet terwijl Sweel geen kansen kreeg. Uiteindelijk was een twijfelmoment van de anders zo zekere en goed keepende Remon Poede, die Titan twee puntjes ging kosten. Het was al diep in blessuretijd dat de Titan doelman bij een hoge inzet even twijfelde en Roald Vrieling de kans gaf om de bal in de laatste seconde van de wedstrijd binnen te koppen. 1-1.

Dat was wel even een flinke domper, zegt een beetje teleurstellende trainer Geert Aalderink: ,,Het was dan wel tegen de koploper, maar ik denk dat wij hier in Zweeloo toch twee punten laten liggen, maar ben wel dik tevreden als ik de hele wedstrijd moet analyseren. Ik heb een ploeg gezien die een tomeloze inzet toonde en deze middag misschien wel de beste wedstrijd van dit seizoen hebben gespeeld. Hier kunnen wij weer mee verder om toch nog mee te kunnen doen om de prijzen”.