Geen doelpunten bij SC Roswinkel - Buinerveen

ROSWINKEL â?? In de zondag 5e klasse E eindigde de wedstrijd Sc Roswinkel -Buinerveen zoals het ook begon met een 0-0 eindstand. Buinerveen speelde de 1e helft goed mee en kon wel enkele counters plaatsen en kansen scheppen op een doelpunt.

Bij één van die uitvallen moest Tim Kleinenberg aan de noodrem trekken wat hem terecht een gele kaart opleverde. De doelman van Sc Roswinkel kreeg in minuut 18 een vrije bal tegen omdat hij de zes seconden regel zou hebben overtreden. De toegekende vrije bal wordt door Ricardo prima uit de hoek getikt en tot corner verwerkt. Kort daarop zet Sc Roswinkel weer een prima aanval op waarbij Tim aangespeld op links de bal terug legt op de mee aangesloten Aaldert van Eck maar zijn schot werd geblokt door een verdediger van Buinerveen.

De bal viel voor de voeten van Dylan Bulle maar die knalde de bal vanaf een meter of 18 de bal net over de kruising. Daarna was er een aanval van Buinerveen waarbij de spits één op één kwam te staan met doelman Ricardo Prins die als winnaar uit dit duel tevoorschijn kwam. De laatste 10 minuten van de 1e helft kreeg Sc Roswinkel nog kansen, maar wist deze niet te verzilveren.

In de 2e helft werd Sc Roswinkel de bovenliggende partij, maar speelde net als Buinerveen te rommelig. Het kreeg genoeg kansen via onder anderen Stefan Arends en Tim Kleinenberg, maar gescoord wed er ook in de 2e helft niet. Het laatste wapenfeit was een vrije trap van Aaldert van Eck, maar die werd goed gestopt door de doelman van Buinerveen en bleef het tot het einde 0-0.