Nipte nederlaag voor Titan

SCHOONOORD – In de Zondag 4e klasse D liep Titan zondagmiddag in Schoonoord tegen een nipte 1-0 nederlaag op tegen KSC samen met Sweel koploper in deze klasse. In de eerste helft wisten beide ploegen niet tot scoren te komen.

De toeschouwers zagen weinig goed voetbal en er waren weinig noemenswaardige momenten die in herinnering bleven. De beste kansen waren er misschien nog voor Titan via Rick Hendriks en Harmjan Moesker wist ook voor een open doel niet tot scoren te komen. Titan trainer Geert Aalderink: ,,In de rust hebben wij geprobeerd om wat zelfvertrouwen te tanken. In een wedstrijd als deze komt het toch ook op vechtvoetbal aan, maar dat is niet de kwaliteit van Titan dat het vooral van voetbal moet hebben”.

Ook bij KSC was er weinig vernuft te bespeuren ook al had Titan doelman Raymond Poede nodig om een levensgrote kans van KSC onschadelijk te maken. Paal en lat stonden succes voor Titan in de weg. Terwijl iedereen zich al een beetje opmaakte voor een doelpuntloze wedstrijd tussen de nummer één en nummer vier, sloeg de thuisclub alsnog toe.

Matchwinner werd Jurgen Huizing die vlak voor tijd de bal langs Raymond Poede wist te plaatsen. ,,De groot, want het was een gelijk opgaande wedstrijd waardoor een gelijkspel misschien meer verdiend was geweest. Helaas zat het er niet in”.