Drenthina pakt in slotfase de volle winst

BEDUM – In de zaterdag 2e klasse J wist Drenthina in en tegen Bedum de volle drie punten binnen te halen. De mannen van trainer Peter Timmer namen kwamen na een matig eerste half uur op voorsprong via Joel Zweerink. Na een prima assist van Roland Koops poeierde hij de bal in de kruising en zorgde voor een 0-1 stand.


Deze stand bleef tot aan de thee op het scorebord staan. Na de thee ging de thuisclub iets opportinister spelen en na iets meer dan uur spelen was het Luc Kuiper die Bedum op gelijke hoogte wist te brengen door uit een hoekschop de bal binnen te koppen. 1-1. Een kwartier later stond het zelfs 2-1 na een mooie aanval door het midden en Nigel Bakker stond op de goede plek om de bal tegen het net te plaatsen. 2-1, maar dan is het Drenthina die de druk steeds meer wist op te voeren en ging op jacht naar de gelijkmaker.

Die viel vier minuten voor tijd nadat Joel Zweerink op doel schoot maar de bal werd van richting veranderd door Kees Plaatje en zo leek in ieder geval een punt de oogst van deze middag, maar Drenthina kreeg meer. In de extra tijd kreeg Drenthina nog een hoekschop en Marl Lubberts plaatste de bal precies op het hoofd van Jasper Hofstede en de kopte de volle winst binnen.

Drenthina trainer Peter Timmer was na afloop heel blij met dit resultaat: ,,Het was wel een wedstrijd die misschien de 2-2 eindstand had verdiend, maar de drie punten zij heel welkom”.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda