Overzicht andere poules van de 1e ronde bekercompetitie

EMMEN – In poule 2 van groep drie verloor Sc Erica met 2-0 van HODO terwijl Zwartemeerse Boys met 2-0 te sterk was voor Gieterveen. Komend week end moet Sc Erica op bezoek bij Gieterveen en Zwartemeerse Boys moet naar HODO. In poule 6 bleek Protos met 4-3 te sterk voor Schoonebeek en SVV’04 kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Treffers’16. Voor komende zondag staan de wedstrijden Schoonebeek-De Treffers’16 en SVV’04 – Protos op het programma.


In poule 7 won Weiteveense boys de thuiswedstrijd tegen IJhorst met 3-1 en Smilde was met 2-0 de meerdere van DSC’65. Weiteveense Boys kruist komende zondag de degens met DSC’65 en IJhorst ontvangt dan Smilde.

In poule 10 Won Twedo uit met 3-1 van SVZ en KSC was met 4-0 te sterk voor Hoogersmilde. Twedo treft aanstaande zondag KSC en SVZ gaat op bezoek bij Hoogersmilde.

In poule 12 wist CEC met 1-2 van JVV te winnen terwijl JVV met een 4-1 nederlaag haar meerdere moet erkennen in Buinerveen. Komende zondag is Buinerveen de tegenstander van CEC in Emmer Compascuum. JVV krijgt dan Buinen op bezoek.

Tot slot nog de poule met HOC dat op eigen veld onderuit ging tegen Ruinen terwijl Wijster met 4-1 van Ruinerwold won. Komend weekend speelt HOC de uitwedstrijd tegen Ruinerwold en Ruinen gaat bij Wijster op bezoek

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda