Stefan Knuppe weer goud waard voor Zandpol

OMMELANDERWIJK – In de zondag 5e klasse D wist Zandpol op sportpark Ommerlanderwijk Noorderkwartier met 6-3 van DWZ te winnen. De Veendammers maakten zondagmiddag kennis met het fenomeen Stefan Knuppe. Maar liefst vier keer wist hij de bal tegen het net te plaatsen. De wedstrijd ging aanvankelijk gelijk op, want pas in de slotfase van de eerste helft wist Stefan Knuppe binnen enkele minuten Zandpol op een 3-0 voorsprong te zetten.

Nadat ook Patrick Fietje het net wist te vinden zat de wedstrijd met een stand van 0-4 al vroeg in het slot. Toch wilde de thuisclub nog wat proberen en scoorde op slag van rust de 1-4. In de tweede helft maakte Zandpol het karwei goed af door via Patrick Paping en nog een keer Stefan Knuppe de voorsprong verder uit te bouwen naar 1-6. Daarna lieten de Zandpollers de teugels een beetje vieren. De thuisclub kon daardoor de eer nog een beetje redden door in het laatste kwartier nog twee keer te scoren en de eindstand op 3-6 bepaalden.

Een mooie start voor de Zandpol dat met deze score net geen koploper werd omdat GKC met 6-2 van Veelerveen wist te winnen. Trainer Cor Huls was natuurlijk tevreden met deze overwinning, maar had wel een kanttekening: ,,Na de 6-1 had het ook 10-1 moeten zijn gezien de kansen die Patrick Paping nog kreeg en ook Stefan Knuppe die wel vier keer scoorde, maar ook zeker nog wel vier goed kansen onbenut liet. Al met al zijn wij niet in de problemen geweest.”