Erica 86 keihard onderuit op eigen veld

ERICA - Een slechtere start van de competitie hadden de mannen van Erica’86 zich niet voor kunnen stellen. Udiros uit Nieuwehorne was op Erica vooral in de tweede helft veruit de sterkte dan de mannen van trainer Cor Huls. In het eerste half uur was er van krachtsverschil weinig sprake, wan er werd om en om gescoord. Erica’86 kwam wel snel op achterstand door een treffer van Oebele Schokker(0-1), maar na een kwartier spelen was het Joop van Veen die de ploegen weer op gelijke hoogte wist te brengen. 1-1.

De vreugde was maar van korte duur, want een minuutje later stond het al weer op achterstand via Bas Leenstra. 1-2. Erica 86 bleef daarna vechten voor een beter resultaat en kreeg na een half uur spelen de beloning via een treffer van opnieuw Joop van Veen. 2-2. Een mooie stand om de rust in te gaan en er nog een mooie tweede helft van te maken. Helaas werden de Ericanen in het laatste half uur volledig weg gespeeld en moest het met lede ogen toezien hoe Bartjan Bosma, Alec van dam, Romke Faber en Martin Heida de eindstand op 2-6 bepaalden.