FC Klazienaveen verzuimd kansen te benutten

KLAZIENAVEEN – Op sportpark De Planeet liep FC Klazienaveen zaterdagmiddag tegen een beter spelend Hoogeveen een 2-1 nederlaag geleden. De Hoogeveners domineerden de wedstrijd in de zaterdag 3e klasse D en wonnen met 1-2. Klazienaveen moest toezien hoe Hoogeveen vanaf het begin gretiger en feller aan het duel begon. Enrico Schonewille bracht Hoogeveen na een klein kwartiertje op voorsprong door de bal van buiten de zestien doeltreffend langs Klazienaveen doelman Justin Verschoor te plaatsen. 0-1.


Daarna werd Klazienaveen wel dreigender. De beste kans op 1-1 kreeg Nick van der Sleen, maar die zag zijn inzet voortreffelijke gestopt door doelman Raimon Benjamins. Na een half uur spelen kroop Klazienaveen door het oog van de naald toen Marco Santing de bal in vrije positie naast schoot en even later de bal op de paal plaatste. De afvallende bal werd daarna ingeschoten door Sander van Veen, maar werd gekeerd door doelman Justin Verschoor.

Het begin van de tweede helft was voor Klazienaveen. Dat leidde ook tot kansen via Jesse Habing, Nick van der Sleen en Stefan Bernsen, maar doelman Benjamins hield zijn ploeg op de been. Hoogeveen besliste een kwartier voor tijd de wedstrijd via Sander van Veen. 0-2. Nick van der Sleen bracht vlak voor tijd de spanning nog wel terug, maar de tijd was te kort om nog een punt uit het vuur te slepen. Eindstand 1-2.


Ook Dani Slip (7) kreeg van de Hoogeveners Dylan Bezuyen(7) en Koos Eduard((4) in deze wedstrijd weinig ruimte om richting doel te gaan.(foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda