NWVV op eigen veld onderuit tegen Alcides

NIEUW WEERDINGE - In de zaterdag 5e klasse F verloor NWVV op eigen veld met 3-2 van Alcides. De Nieuw Weerdingers kwamen al in de 12e minuut op achterstand. Alcides is geen verkeerde ploeg was de eerste reactie van NWVV trainer Geert Aalderink. ,,Wij waren misschien wel iets meer aan de bal dan de Meppelers, maar deden er in niet veel mee. Halverwege de wedstrijd stonden wij al op een ruime 3-0 achterstand.


Wij voetbalden, terwijl zij beter tot scoren kwamen. Alcides ging heel effectief met de kansen om. Na de thee kregen weer meer grip op de wedstrijd. Wij scoorden na een uur spelen via Marco Schipper die een goede voorzet na een goed lopende aanval op waarde beoordeelde en de bal keurig in de kruising knalde. 1-3. NWVV ging door en een kwartier voor tijd was de wedstrijd weer helemaal open nadat Orlanda Uitenwerf met zijn tweede van het seizoen de aansluiting wist te maken. 2-3.

NWVV probeerde het daarna nog wel om de gelijkmaker te scoren, maar aan de andere kan had het ook maar zo 2-4, 2-5 kunnen staan, was de reactie van Geert Aalderink. Vlak voor tijd kreeg Marco Schipper nog wel de kans op 3-3 maar richtte de bal helaas net langs de verkeerde kant van de paal. Eindstand 2-3.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda