Titan pakt moeizame, maar verdiende overwinning

NIEUW WEERDINGE - In de zondag 4e klasse D behaalde Titan zondagmiddag een verdiende 3-1 overwinning op DSC'65. De roodwitten, met Raymond Duytser op de bank als vervanger van de wegens ziekte afwezige Martin Koppenol, begonnen niet sterk aan de wedstrijd.

Raymond Dyutser ,,Vooral de eerste 20 minuten was het niet best, maar gelukkig had DSC'65 ook niet echt hun dag. Halverwege de eerste helft kreeg Titan pas een beetje grip op de wedstrijd. Titan drukte dat uit met een doelpunt van Roy Super die een voorzet goed wist af te ronden". 1-0. Een kwartier later moest Titan toezien hoe de verdediging op snelheid werd geklopt en DSC'65 op 1-1 wist te komen.

Met deze stand werd ook de rust bereikt. Na de hervatting werd Titan sterker en kreeg meer overwicht en dat leverde ook kansen op. In de 70e minuut was het Thijs Over die, na goed voorbereidend werk van Roy Super en Nick Hendriks, een verdediger uitkapte en de bal in een leeg doel kon leggen. 2-1. DSC'65 kon daar maar weinig tegenover stellen en was vooral goed in commentaar hebben op de leiding.

Dat leverde enkele kaarten op waaronder in de laatste fase twee keer rood. In de 87e minuut wist Harm Jan Moesker door de verdediger te breken, maar werd binnen de zestien onderuit gehaald. De toegekende strafschop werd door Moesker zelf verzilverd. 3-1 en daarmee pakten de Nieuw Weerdingers uiteindelijk wel een moeizame maar verdiende overwinning.