NWVV ook na derde wedstrijd nog zonder punten

NIEUW WEERDINGERS - De verwachtingen vooraf aan deze competitie zagen er bij NWVV heel anders uit dan starten met drie nederlagen op rij. Na de 2-1 verlies tegen Steenwijker Boys en 3-2 nederlaag tegen Alcides kreeg NWVV afgelopen zaterdag een flinke 6-0 nederlaag te verwerken in Meppel tegen de plaatselijke voetbaltrots MSC.

Wij hebben nu wel al tegen een aantal hele sterke ploegen gespeeld, was de eerste reactie van NWVV trainer Geert Aalderink. ,,Binnen vijf minuten stonden wij al op een 2-0 achterstand, maar daarna probeerden wij het wel. Marco Schipper kreeg zelfs nog de kans op 2-1, maar schoot voor een leeg doel hoog over. MSC maakte goed gebruik van de fouten die wij maakten en waren in de omschakeling steeds gevaarlijk”. In de laatste vijf minuten voor de thee wist de thuisclub met twee treffers via Tim Veenema en Bjorn Lefferts de ruststand op 4-0 te brengen.

,,Aalderink: ,,In de rust heb ik tegen de jongens gezegd zoveel mogelijk proberen te blijven voetballen. En dat hebben wij ook lang vol kunnen houden omdat MSC ons ook wel een beetje liet spartelen en wachtte op de fouten die wij maakten. Wij kwamen gewoon op alle fronten te kort tegen zeer goed voetballende ploeg”. MSC maakte deze wedstrijd in de slotfase uiteindelijk koelbloedig af door twee treffers van Soufiane el Kadouri. Eindstand 6-0.