SVBO (zat) zonder punten terug uit De Krim

DE KRIM - In de zaterdag 4e klasse D opende SVBO nog wel de score tegen DKB, maar moest na een 4-1 nederlaag wel de punten in De Krim achterlaten. De mannen van trainer Jan Moes begonnen wel goed aan de wedstrijd en was het eerste kwartier de bovenliggende partij. De beloning kwam in de 15e minuut via een doelpunt van Stan Wolbers en het leek een leuke middag voor de Barger Oostervelders te worden, maar het liep allemaal anders.

DKB nam na de 0-1 van Stan Wolbers de regie over en SVBO kon niet meer dreigend worden. In de 30e minuut werd weer gelijk door een treffer van Remco Kerssies. 1-1. Vijf minuten zorgde David van Zandwijk voor de 2-1 en dat stelde SVBO voor een moeilijke opgave. SVBO begon nog wel goed aan de 2e helft. Het kreeg een aantal mooie mogelijkheden om te scoren, maar Stan Wolbers en Marcel Sulmann, hadden het vizier niet scherp staan. Wel was dat het geval bij Remco Kerssies die in de 65e minuut een standaardsituatie benutte om DKB naar een 3-1 voorsprong te schieten.

Jan Moes: ,,Vanaf dat moment lukte er niet veel meer. Ik heb nog geprobeerd om met een aantal wissels de wedstrijd weer in de greep te krijgen, maar ook de wissels brachten niet dat wat ik er van had gehoopt”. Uiteindelijk werd het nog 4-1 voor DKB via een treffer van Berny Renker. Komende zaterdag speelt SVBO thuis tegen Wildervank, aanvang, 14.30 uur.