Erica’86 speelbal voor VVAK

KERKENVELD - In de zaterdag 5e klasse F liep Eric'86 tegen VVAK in Kerkenveld tegen een flinke zevenklapper op. Na een 3-1 ruststand verloren de mannen van trainer Cor Huls uiteindelijk met 7-1. Erica'86 kwam al binnen 9 minuten op een 1-0 achterstand, maar wist dat in de 12e minuut via een mirakeleus doelpunt van doelman Marvin Trip weer gelijk te trekken. Marvin kreeg een terugspeelbal en wilde de bal in een keer naar voren plaatsen, maar tot ontzetting van de thuisclub gleed de bal op het natte gras door en gleed ook bij de VVAK doelman langs in het net. 1-1.

Maar de vreugde was maar van korte duur, volgens trainer Cor Huls, want nog geen vijf minuten laten stond het 1-2. ,,Het werd zelfs voor de thee nog 3-1 toen een knullige bal door het midden waardoor een aanvaller van VVAK oog in oog met Marvin Trip geen fout maakte. Na de hervatting probeerde Erica'86 wel direct iets om de wedstrijd nog weer open te krijgen, maar een strafschop wegens hands in de 60e minuut betekende 4-1. Daarna ging het snel via 5-1 en 6-1 eindigde dit duel in een 7-1 overwinning voor VVAK mede doordat Rutger Hoge vijf minuten voor tijd nog een strafschop niet wist te benutten. Geen goede dag dus voor ons doordat wij dan toch te veel spelers niet ter beschikking hadden. De nederlaag doet overigens niets af aan een verdiende overwinning van VVAK", besluit Cor Huls.