HOC verliest de wedstrijd al binnen een kwartier

GIETEN - In de zondag 3e klasse C verloor HOC na een 3-1 ruststand met 5-3 in en tegen Gieten. De mannen van trainer Bas Nibbelke begonnen niet goed aan de wedstrijd. Binnen 12 minuten keek het tegen en 3-0 achterstand aan door treffers van Modderman, Hoiting en Veldman. Van opgeven wist de Hunso Oring Combinatie ook bij die achterstand zich nog niet gewonnen geven.

Het leverde dan ook in het laatste kwartier via Richard Wiggers een doelpunt op. 3-1 en dat werd ook de ruststand. Na de verplichte rust kwam HOC beter in de wedstrijd en scoorde vrij snel de 3-2 aansluitingstreffer. Het was knap wat de groep liet zien en wij hadden toen het gevoel dat er meer in zat, zegt HOC trainer Bas Nibbelke: ,,Wij hadden toen de pech dat een bal via de onderkant van de lat wel achter de lijn neerviel maar de scheidsrechter hem niet als doelpunt zag.

Een cruciaal moment in de wedstrijd, want in plaats van dat wij op gelijke hoogte komen is het even later 4-2. Ook daarna bleven wij doorgaan en nadat Frank Fokke weer voor een 4-3 aansluiting zorgde was er nog weer hoop. Het werd uiteindelijk nog 5-3, maar daarvoor had de achterstand ook wel al grote kunnen zijn, want onze keeper Marnick Nieborg wist dat met een aantal goede reddingen te voorkomen. Gezien de hele wedstrijd hadden wij toch wel een puntje verdiend maar was ons niet gegund”.