Vv Emmen pakt ‘slechts’ puntje in Den Haag

DEN HAAG - In de landelijke hoofdklasse A kwam vv Emmen zondagmiddag in Den Haag tegen TAC 90 na een doelpuntrijke wedstrijd niet verder dan een 3-3 gelijkspel. De Emmenaren moesten daarvoor wel drie keer een achterstand wegwerken. Ondanks het puntje staat Emmen nu onderaan in de hoofdklasse A. De wedstrijd was redelijk in evenwicht en de TAC 90 kwam als eerst op voorsprong met een treffer vóór rust.

Vlak na rust kwam Emmen via Alex Blekkink terug in de wedstrijd. 1-1. Daarna kwam TAC'90 nog twee keer op voorsprong, die telkens werd gecounterd door de formatie van Bjorn Zwikker en Patrick Eberhard en Resmon Roemahlewang zorgden voor de andere doelpunten van vv Emmen. De wedstyrijd eindigde in een 3-3 eindstand. Voor de Emmenaren jammer, want gezien de kansen die het kreeg had er de Emmenaren veel meer ingezeten en volgesn trainer Björn Zwikker misschien wel had moeten winnen in plaats van dat het een puntje heeft gered. Ondanks het gelijkspel staat Emmen nu op de laatste plaats in de Hoofdklasse A. Komende zondag volgt er voor vv Emmen weer een uitwedstrijd en dan is in Velsen de plaatselijke RKVV de tegenstander.