FC Emmen huurt Luka Adzić opnieuw

EMMEN - Net als vorig seizoen komt Luka Adzi? tijdens de winterse transferperiode naar FC Emmen. Hij wordt door de Drentse club voor de rest van dit seizoen gehuurd van RSC Anderlecht. De geboren Serviër staat sinds 2018 onder contract bij Anderlecht. Daarvoor speelde hij bij Rode Ster Belgrado, waar hij de volledige jeugdopleiding doorliep.


De 22-jarige linkspoot kwam vorig seizoen tot drie optredens in het Drentse rood-wit, namelijk de laatste drie duels voordat de competitie werd beëindigd. Hij wist één keer het net te vinden.

"Met Luka voegen we meer diepgang en aanvallende kwaliteiten toe aan de selectie," aldus voorzitter Ronald Lubbers. "Bovendien kent hij het grootste deel van de groep al, net als de manier van spelen. Hij heeft zijn waarde hier vorig seizoen al bewezen, we hopen dat hij ons kan helpen in de strijd om handhaving."

Adzi? zal nog niet direct speelgerechtigd zijn. Omdat hij voor de winterstop in Turkije speelde, heeft hij net als vorig seizoen een werkvergunning nodig. De verwachting is dat Adzi? de komende twee wedstrijden nog niet bij de selectie zit, alles is erop gericht dat hij aan kan sluiten op 12 februari in Waalwijk tegen RKC.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda