Unieke veilig bij FC Emmen

EMMEN - Om de stichting ALS Nederland nóg meer te steunen worden na afloop van de wedstrijd FC Emmen - Fortuna Sittard de wedstrijdshirts geveild. Veilingmeester Leo Oldenburger zal de wedstrijdshirts met veel enthousiasme aan u voordragen. Niet alleen het éénmalige wedstrijdshirt van FC Emmen komt voor dit GOEDE DOEL onder de hamer. Tijdens het sportcafé wordt reeds begonnen met de veilig. Die avond komen de volgende artikelen onder de hamer; Een wedstrijdshirt van Zenit Sint Petersburg gesigneerd door Fernando Ricksen.

Om de stichting ALS Nederland nóg meer te steunen worden na afloop van de wedstrijd FC Emmen - Fortuna Sittard de wedstrijdshirts geveild. Veilingmeester Leo Oldenburger zal de wedstrijdshirts met veel enthousiasme aan u voordragen.

Niet alleen het éénmalige wedstrijdshirt van FC Emmen komt voor dit GOEDE DOEL onder de hamer. Tijdens het sportcafé wordt reeds begonnen met de veilig. Die avond komen de volgende artikelen onder de hamer; Een wedstrijdshirt van Zenit Sint Petersburg gesigneerd door Fernando Ricksen.

Dit monumentale schilderij van Paul Meijering wordt vrijdag geveild.

Daarnaast hebben we een gesigneerde shirt van AZ Alkmaar en AFC Ajax. Ook hebben we een gesigneerde bal van bekerwinnaar PEC Zwolle weten te bemachtigen en komt er op deze veiling ook nog een gesigneerd shirt van Raymond van Barneveld voorbij. Paul Meijering stelt voor deze veilingavond een schilderij van Marco van Basten ter beschikking waarvan de opbrengst uiteraard ten goede komt aan de Stichting ALS.

In dit shirt zal FC Emmen aanstaande vrijdag gaan spelen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda