Blencom ICT solutions co-hoofdsponsor FC Emmen

EMMEN - Blencom ICT solutions uit Assen is volgend seizoen co-hoofdsponsor van voetbalclub FC Emmen. FC Emmen is erg blij met deze nieuwe aanwinst. Blencom ICT solutions ziet deze samenwerking als de kans om meer regionale bekendheid te genereren. Door deze sponsorovereenkomst zal Blencom een prominente plek krijgen op de uitingen van FC Emmen. Directeur Blencom ICT solutions, Richard Giezen verteld: ?We dragen de club FC Emmen een warm hart toe.

Naast de motorsport en golfsport ben ik zelf ook liefhebber van voetbal. Daarnaast wil ik mijn zakelijke netwerk uitbreiden en zie ik het sponsorschap als een kans om meer bekendheid te krijgen in deze regio. FC Emmen is een ambitieuze Drentse club die richting de top wil. Ambities die ook ons als Drents automatiseringsbedrijf aanspreken, hier willen wij graag onze naam aan verbinden”.

Make it happen. Be in Control
Blencom ICT solutions is professionele ICT dienstverlener gevestigd in Assen en levert diensten op het gebied van ICT Advies, Beheer & Onderhoud. De organisatie is officiële dealer van Cisco, Lenovo, KPN en IBM systemen. Met Blencom ICT solutions zijn haar klanten ‘In control’ doordat de continuïteit van de ICT gewaarborgd wordt en haar klanten zich kunnen concentreren op hun bedrijfsvoering.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda