Dirk Jan Gossen droomt er van om samen met zoon in ??n elftal te spelen

EMMEN ? Het afgelopen seizoen had Sc Angelslo weliswaar een grote groep ter beschikking maar ontbrak het aan ervaring en kwaliteit. Daardoor merkten wij al snel dat het allemaal niet zo gemakkelijk zou gaan, zegt de inmiddels 44-jarige Dirk Jan Gossen die er ondanks zijn leeftijd nog een jaartje aan vast knoopt. Door blessures en bouwaktiviteiten van onze spits Timon Rozeveld hadden wij weinig scorend vermogen. Na de winterstop waarin wij goed doorgetraind hebben op kunstgras, begonnen wij in eindelijk veel punten te pakken. Tot de laatste wedstrijd hebben wij meegedaan voor de promotie maar het is net niet gelukt?.


Voor het komende seizoen kan Sc Angelslo niet meer bouwen op de routine van Timon Rozenveld, Hendrik Teuben en Jonnick ten Berge die stoppen of lager gaan spelen. Eigenlijk ben ik de enige met ervaring in deze groep, vervolgt Dirk Jan Gossen.

,,De selectie is aangevuld met Suleiman Naderi  van WKE ,  Dino Garazlic , Ushi Elasri en enkele spelers uit eigen jeugd waarbij zeker kandidaten voor een basisplaats zitten. Daarbij misschien ook mijn eigen zoon Dennis. Hopelijk komt die droom voor mij nog eens uit dat ik samen met hem in één team naast elkaar in de defensie mag spelen. Als ik naar de mogelijkheden van deze groep kijk denk ik dat het een jaar van overleven zal worden. Een jaar waarin keihard gewerkt zal moeten worden om de benodigde puntjes binnen te halen”.

Toch verwacht Gossen, die aan zijn 28e seizoen, in het 1e  van diverse drentse verenigingen o.a  WKE , waarvan ruim 7 jaar  in de hoofdmacht van Sc Angelslo gaat beginnen, deze competitie met veel tegenstanders buiten de provincie mee te kunnen doen. Kampioen worden durf ik niet te zeggen, maar het kan wel een voordeel zijn dat veel ploegen ons niet kennen en wij hun niet. Als trainer Johan Holle de poppetjes op de goede plaats weet te zetten en alle neuzen dezelfde kant op staan moeten wij er een mooi seizoen van kunnen maken.” besluit Dirk Jan Gossen. 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda