FC Emmen start thuis tegen RBC Roosendaal

EMMEN - In het nieuwe competitieprogramma voor de Jupiler League start FC Emmen met een thuiswedstrijd tegen RBC Roosendaal op 7 augustus. Een week later volgt de uitwedstrijd tegen FC Zwolle. Door het herintreden van Fortuna Sittard zijn de twee vrije speeldagen die nog in het eerste concept programma waren opgenomen komen te vervallen. Het programma is te vinden onder Teams/Selectie.

Drie speeldagen staan op de maandag gepland. De eerste is in het weekeinde van 21/24 augustus wanneer FC Emmen twee keer thuis speelt.

Ook op 27/30 november en 5/8 maart wordt zowel op vrijdag als maandag gevoetbald. FC Emmen speelt tevens twee keer op zondag: de eerste keer op 18 oktober bij FC Volendam en de tweede maal op 8 november wanneer De Graafschap naar Emmen komt.

De derby’s tegen BV Veendam staan voor maandag 30 november in Veendam en vrijdag 12 maart in Emmen gepland. De laatste wedstrijd van het reguliere seizoen is op vrijdag 23 april wat voor FC Emmen een uitwedstrijd tegen Helmond Sport betekent.

Nieuw is het komende seizoen dat het aantal periodekampioenschappen van zes is teruggebracht naar vier. Een periode gaat nu over negen duels. En verder moeten de nummers laatst en voorlaatst van het seizoen 2009/10 degraderen naar de Topklasse.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda