Nick Viergever vervangt aanvoerder Pieters

EMMEN - Erik Pieters ontbreekt in de selectie van Jong Oranje voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Finland. De PSV-verdediger, die in de vorige interland tegen Engeland voor het eerst de aanvoerdersband droeg, liep zondag in de competitiewedstrijd tegen FC Groningen een hersenschudding op. Hij heeft zich maandagochtend bij KNVB-coach Cor Pot afgemeld.

Pieters wordt in de selectie vervangen door Nick Viergever van Sparta Rotterdam. De 20-jarige centrale verdediger stond niet op de standby lijst, maar is door coach Cor Pot alsnog opgeroepen. Voor Viergever is het zijn eerste uitnodiging voor Jong Oranje.

Jong Oranje verzamelt maandagavond in het Drentse Exloo, voor het trainingskamp ter voorbereiding op de eerste wedstrijd van de EK-kwalificatie. Vrijdag 4 september speelt de ploeg in het FC Emmen Stadion tegen Finland. De aanvang is 19.30 uur.

De selectie:
Vurnon Anita (Ajax), Nacer Barazite (Arsenal), Diego Biseswar (Feyenoord), Daley Blind (Ajax), Jeffrey Bruma (Chelsea), Mitchell Donald (Ajax), Rens van Eijden (N.E.C.), Marvin Emnes (Middlesbrough), Leroy Fer (Feyenoord), Jan-Arie van der Heijden (Ajax), Daryl Janmaat (sc Heerenveen), Siem de Jong (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Nicky Kuiper (FC Twente), Sergio Padt (Ajax), Nick Viergever (Sparta Rotterdam), Georginio Wijnaldum (Feyenoord), Ricky van Wolfswinkel (FC Utrecht).

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda