NWVV en Ter Apel'96 niet verder dan 1-1

NIEUW WEERDINGE - NWVV begon de eerste helft tegen Ter Apewl'96 veel te slap aan de wedstrijd en het eerste half uur is Ter Apel de bovenliggende partij. Kleine kansjes over en weer. Het laatste kwartier van de eerste helft herpakt NWVV zich en komt beter in hun spel. Begin tweede helft is voor Nwvv die erg goed uit de kleedkamer is gekomen. Na kansjes over en weer en een goede wissel door trainer Jan Wardenburg, die aanvoerder Harm Jan Meijering eraf haalde (last van zijn hak) en Andre Luken erin bracht.

Andre Luken werd direct in stelling gebracht en een aangemeten voorzet geeft op Remco Boers die in de 67e minuut inkopt, 1 - 0. Daarna zakt NWVV weg en wordt meer en meer in de verdediging teruggedrukt. Ter Apel'96 gaat 1 op 1 voetballen en dit leidt tot kansen en ziet onder anderen een bal van de doellijn gehaald. Maar in de 85e minuut is het toch raak door Kevin Rijnsbergen die een voorzet inschiet, 1 - 1. Na ruim 4 minuten blessure tijd fluit scheidsrechter Janssen af. Gezien de hele wedstrijd voor beide partijen een terechte uitslag.