SC Angelslo weet opnieuw uitwedstrijd niet te winnen

ELIM - Afgelopen zaterdag moest SC Angelslo uit naar Elim en werd met een 3-1 nederlaag naar huis teruggestuurd. Het was een wedstrijd met een speciaal tintje voor Angelslo-trainer Johan Hollen. Hij moest het opnemen tegen de club, waarmee hij het vorige seizoen promoveerde van de 5e naar de 4e klasse. Motivatie genoeg, maar die was alleen aanwezig bij de ploeg uit Elim. Vanaf het begin was het Elim dat voetbalde. Angelslo kwam er niet aan te pas en moest al in de 7e minuut de 1-0 incasseren. Door de slappe verdediging kon Elim op links doorkomen en de bal binnenschuiven. Angelslo was gewaarschuwd, maar dit drong niet door tot de spelers. Angelslo kwam op alle fronten tekort en moest nog voor de thee tegen een 2-0 achterstand aankijken.
Via een ingooi kon Elim de achterlijn halen en de bal voorleggen, waarna de Elimspits simpel kon binnentikken. De 2-0 was tevens de ruststand. Na de rust was het spelbeeld niet veel anders. Het was Elim dat domineerde en alle duels won en in de 56e minuut ook de 3-0 op het scorebord liet zetten. Via een snelle uitval kon de rechterspits van Elim bijna vanaf de achterlijn de bal binnenschieten. Het leek een blamage voor Angelslo te worden, maar de ploeg uit Emmen wist in de 89e minuut nog de 3-1 te scoren. Mehmet Ertemel werd diep gestuurd en kon goed binnenschieten. Opnieuw geen uitwinst voor Angelslo, waarvan de trainer en begeleiders zich diep schaamden voor het vertoonde spel.