SVBO oefent tegen N.E.C.

BARGER OOSTERVELD - De profs van N.E.C. Nijmegen komen zaterdag 4 juli op bezoek bij SVBO uit Barger-Oosterveld (Emmen). Het eerste elftal, dat op een haar na promotie miste naar de hoofdklasse C, zal het die dag (met nieuwe hoofdtrainer Zephnad Wattimury) om 15:00 uur gaan opnemen tegen N.E.C. De Nijmegenaren eindigden in de Eredivisie op een 11e plek. Na een goede competitiestart viel de tweede helft van het seizoen een beetje tegen.
Met spelers die hier uit de regio komen (Bas Sibum, Rick ten Voorde), een aantal gevestigde namen in het profvoetbal (Pothuizen, El-Akchaoui, Janssen en Van Beukering) en de kersverse coach Dwight Lodeweges (o.a. ex-PSV) belooft het een leuke wedstrijd te worden.

Kaarten voor volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar kosten € 10,- en kinderen t/m 15 betalen € 5. Dit alles inclusief programmaboekje en gratis toegang tot de voorwedstrijd SVBO A1 – Emmen av A1 (aanvang 12:00 uur). Er is geen voorverkoop voor deze wedstrijd. Op de wedstrijddag zelf kunnen kaarten aan de kassa worden gekocht.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda