SVBO wint eigen Adbecotoernooi

BARGER OOSTERVELD - 1e klasse r SVBO won zondagmiddag met 3-0 de finale van het eigen Adbecotoernooi tegen Emmen Av. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 via een treffer van Nick klingenberg en na rust bepaalden Rene Wolbers en Tim Flokstra de eindstand op 3-0. Destrijd om de 3e en vierde plaats tussen Titan en SVBO 2 eindigde na een 0-0 ruststand in een 3-1 overwinning voor Titan. Peter Koops, Robin Broekema en opnieuw peter Koops zorgeden voor een 3-0 voosprong waarna peter prins tien minuten voor tijd de eretreffer scoorde.

Doelman Lennon Ebelties grijpt goed in

René Wolbers(3) heeft de bal achterwaarts langs de Emmen doelman gekopt en scoorde de 2-0. (zie ook fotoboek).

Alle uitslagen even op een rijtje:
Vrijdagavond gespeeld:
SVBO 2 - Emmen AV, 2-3
20e minuut: 1-0 door Michel Benes
23e minuut: 2-0 door Alexander Bosman (e.d.)

62e minuut: 3-0 door Tim Flokstra

Dinsdagavond speelt SVBO 1 overigesn op eigen veld de bekerwedstrijd tegen WKE, aanvang 20.00 uur.