SVV?04 bluft Dwingeloo af

SCHOONEBEEK - Dwingeloo wist niet hoe ze het hadden. Na 10 minuten was de wedstrijd al verloren tegen SVV'04. De uit de derde klasse gedegradeerde roodhemden gingen na afloop van de wedstrijd (4-0) met de staart tussen de benen huiswaarts. De supporters die iets te laat waren op het sportpark hebben het eerste doelpunt van Joost Hindriks niet gezien want in de derde minuut schoot hij de bal onberispelijk hard achter de graaiende handen van doelman Erwin Hof.

In de tiende minuut was het al 2-0 in het voordeel van de zwart/witte brigade een flitsende aanval van af links met een puike voorzet van Dennis Gommer die de bal op de kruin van Dennis Schmeier legde die wist vervolgens doelman Hof op een prachtige manier te passeren 2-0.

Hierna was het Dwingeloo dat SVV’04 onder druk zette maar weinig kon inbrengen tegen de solide verdediging ,in de counter was SVV’04 vele malen gevaarlijker dan het moeizaam opererende Dwingeloo. Net voor rust wist Frank Schoemakers de bal tegen de touwen te werken, de bal werd door een roodhemd eerst van de doellijn gehaald om deze vervolgens tegen de speler aan te schieten de bal hobbelde voor SVV’04 fraai over de lijn 3-0.

In de 47e minuut kreeg Dennis Schmeier een dot van een kans,maar schoot tegen de keeper op en schoot in de zelfde minuut de opkomende Frank Klaassen met een vliegend schot de bal net over. Dwingeloo probeerde het wel maar kon deze middag zoals gezegd geen vuist maken tegen de goed spelende verdediging van SVV’04. De thuisploeg kreeg nog een handvol kansen, uit een corner werd de bal door aanvoerder Erwin Wolters uit het doel gekopt maar dit bleek uitstel van executie.

Iin de blessure tijd scoorde Ruud Klingenberg nog een hele fraaie op aangeven van Anne de Jonge kapte hij de laatste man van Dwingeloo uit en schoof de bal tegen de touwen 4-0.Een verdiende overwinning voor de ploeg van trainer Wilbert Arends die, al is het nog vroeg samen met Ruinerwold de eerste plaats in de vierde klasse in handen heeft.