40e Theo Gerth Einde jaar toernooi 2016

KLAZIENAVEEN - 27, 28 en 29 December 2016 organiseert PayRoll Professionals Tjoba het 40e straten volleybaltoernooi. Sinds December 1976 hebben vele teams, bestaande uit hoofdzakelijk families of straten, deelgenomen aan het toernooi. Een mooie gelegenheid voor teams uit andere sporten een leuke gezellige sportieve afsluiting van het jaar te hebben.

Jaarlijks wordt er weer gestreden om de Annie ten Velde wisselbokaal. Een 40e uitvoering van het toernooi met een maximale bezetting zou het toernooi helemaal super maken. De organisatie zou graag teams uit verleden terugzien voor deze 40e keer, nog een keer deelnemen, nog een keer de strijd om de beker oppakken. Er zijn via de mail een groot aantal verenigingen en bedrijven in de Gemeente Emmen benaderd, uitgenodigd om een team af te vaardigen. Zelfs verenigingen uit Meppen en Emlicheim (beide Duitsland) zijn uitgenodigd om een teams af te vaardigen.

In de kantines is net als voorgaande jaren muziek aanwezig om een feestje in gang te zetten, er is weer een verloting. De volleybal bond komt langs met de “joinvolleybal tour”, hierbij kunnen de teams, de kunst van het volleybal op een andere manier proberen. De “tour” heeft b.v. een smashmeter en een sprongmeter.

Deelname aan deze side-events zal plaatsvinden in de “tafeltennishal”, direct naast de sporthal de Zon. In voorgaande jaren heeft de organisatie een deel van de opbrengst aan een goed doel geschonken of extra materialen voor de vereniging aangeschaft, voor de 40e uitvoering wordt er een klein aandenken aan alle deelnemers uitgereikt. De organisatie hoopt op een grote deelname, er kan nog tot en met 30 November 2016 aangemeld worden. Voor je het weet is het weer zover.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda