Slaperig Side-Out morst punten

TER APEL - Zaterdagmiddag 15.00 in de auto naar Ter Apel, om tegen Pegasus heren 1 te volleyballen. Door de goede overwinning van vorige week en een harde trainingsweek gingen de heren vol goede moed en met zelfvertrouwen de wedstrijd in.

Maar vanaf punt één was het duidelijk dat het een zware wedstrijd werd. Van de goede moed en het zelfvertrouwen was na een aantal punten nog weinig over. Het spel van Side-Out was traag en slap. De eerste set werd dus ook beslist met een set stand van 25-23 in het voordeel van de thuisploeg. De tweede set liep het niks anders. Pegasus kreeg kansen en deze werden makkelijk benut. Side-Out liep achter de feiten aan en kon ook deze set niet naar zich toe trekken. De tweede set eindigde in 25-23 voor Pegasus.

De derde set leek het lek boven te zijn en door een goede servesserie van Tom nam Side-Out een ruime voorsprong. Deze voorsprong kon gedurende de hele set behouden worden en de derde set ging met een stand van 19-25 naar Side-Out. In de vierde set was het zaak om het niveau van de derde set te verbeteren. Alleen zakten de heren van Side-Out weer terug in het niveau van de eerste en tweede set. Er werden weer onnodige fouten gemaakt en de thuisploeg had makkelijk scoren. De vierde set en meteen de laatste set werd beslist met 25-23 voor Pegasus en daarmee hebben zij de wedstrijd met 3-1 gewonnen.

De volgende wedstrijd van Side-Out heren 1 zal zijn op zaterdag 3 december om 17.30 in Groningen tegen Veracles heren 2. Hier zullen de heren weer gaan voor goed eigen spel en zorgen dat de punten mee naar Slagharen gaan.