Wilt U ook op wintersport in het Oostenrijkse Zillertal ???

EMMEN - De Gouden Pijl geeft speciaal op de dag van het evenement een programmaboekje uit. Daarin staat allerlei informatie omtrent het evenement. Zo vind je in het boekje het parcours, de starttijden van de wielerkoersen en zeker niet onbelangrijk; de deelnemende renners.

Dit jaar bevat het programmaboekje ook een lotnummer waarmee je mee dingt naar verschillende prijzen. Behalve een wintersportvakantie kun je een stoere Rabobank Citybike winnen en een diner voor twee bij Wereldrestaurant PUUR.

De programmaboekjes worden dinsdag 9 augustus op verschillende punten in het centrum van Emmen aangeboden en kosten € 2,-. Je kan een boekje bemachtigen tot kort na de start van de profkoers om 19.30 uur. De trekking van winnende lotnummers vindt plaats rond 21.00 uur en wordt direct bekend gemaakt via de website en (sociale) media.

Dus koop een programmaboekje en bewaar deze goed! Wie weet win jij een droomvakantie voor 7 dagen voor 2 volwassenen in een 4 sterren hotel, inclusief skipas, of één van de andere mooie prijzen!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda