Podiumplaats voor team Bushbikers tijdens de 8 van Appelscha

APPELSCHA - Uitkomend in de categorie 'gemengd' nam team Bushbikers bestaande uit Barry Kroeze, Daan de Bruin, Detlev Riemer en Lianne Vredeveld op zaterdag 20 augustus jl. deel aan de 8u race in Appelscha, en MTB wedstrijd waaraan zowel individueel als in teamverband deelgenomen kan worden.

Op zaterdagmiddag klonk om 12.00u het startschot, waarna 8u lang in estafettevorm rondjes van 8km werden afgelegd over een prachtig uitgezet en zeer technisch parcours in de bossen van Appelscha. Door een enorme hoosbui in de namiddag stond het parcours en het middenterrein even helemaal blank en moesten alle zeilen bij worden gezet om de teamtenten op de grond te houden. Dit mocht voor alle deelnemers de pret niet drukken, er werd dapper door gestreden. Rond de klok van 19.30u klonk voor alle deelnemende teams en solorijders de bel voor de laatste ronde, waarna team Bushbikers met een eerste plaats later op de avond werd gehuldigd.