Valthe Groningen Valthe reikt 1e cheque 2017 uit.

VALTHE - Zondag 27 augustus organiseert de Stichting Goede Doelen Valthe alweer voor de 8e keer de Hondsrug Monstertoertocht Valthe Groningen Valthe. Er is op zondag 27 augustus voor elk wat wils, niet alleen voor toerfietsers, maar ook voor wandelaars en e-bikes, terwijl er dit jaar voor het eerst een 30 km-tocht is voor gehandicapte sporters, voor “meer wielen” zeg maar.

Over de flanken van de Hondsrug in een mooi landschap lekker fietsen of wandelen! Het grote doel voor de organisatie is om door middel van het fietsen en wandelen zoveel mogelijk geld op te halen voor een aantal Goede Doelen. Voor 2017 zijn naast het vaste Goede Doel KWF Kankerbestrijding Afdeling Borger-Odoorn de Stichting Joy en Speeltuinvereniging Jong Leven Valthe uitverkozen tot de twee andere regionale Goede Doelen. Naast de donaties aan de drie Goede Doelen reikt de stichting ook elk jaar nog een tweetal zogenaamde Wildcards uit ; twee cheques van elk 500 euro.

Het is inmiddels al een beetje een traditie geworden dat Frits Alberts, Wethouder van de Gemeente Borger-Odoorn, de eerste cheque van het jaar uitreikt. En zo ontving Team-Nanoek op zaterdag 20 mei uit zijn handen de eerste Wildcard 2017 van 500 euro. Team-Nanoek heeft als doel bekendheid te geven aan en onderzoek te doen naar stofwisselingsziekten. Om dit te bereiken en om geld in te zamelen houden zij allerlei acties en doen zij met een team van 16 tot en met 18 juni al voor de zesde keer mee aan de Stofwisseltour. Zie voor meer informatie www.team-nanoek.nl en https://www.facebook.com/Stofwisselkracht. De Monstertoertocht Valthe Groningen Valthe is in 2016 door de NTFU bekroond met maar liefst 3 sterren (dit is ook meteen het maximaal te behalen aantal ) en uitgeroepen tot “NTFU Klassieker”. De voor-inschrijving voor de toertocht 2017 is inmiddels geopend. Voor inschrijving en meer informatie: www.valthegroningenvalthe.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda