Dubbelslag Bjarne Hemme in jeugdmeerdaagse

EMMEN - Er lijkt maar geen einde te komen aan de successenreeks van Bjarne Hemme. De jeugdrenner uit Erica reed een bijzonder succesvolle Jeugdmeerdaagse, die donderdag begon met een korte proloog en zaterdag eindigde met een criterium op de Meerdijk.


Daar tussendoor kregen de renners nog een criterium in Diphoorn voor de kiezen en vervolgens ook nog een klassieker en een tijdrit. Na al deze onderdelen kon het eindklassement worden opgemaakt voor de strijd om de gele en de groene trui. Bjarne Hemme was in zijn categorie (oudste jeugd) heer en meester. Hij kwam op overtuigende wijze als totaalwinnaar uit de bus.

Al direct na de proloog mocht hij de gele trui aantrekken. Op donderdagmiddag kwam hij in Diphoorn ook al in het bezit van de groene trui. Ook de klassieker op vrijdag werd een prooi voor de snelle sprinter van WSV Emmen. Zaterdag kon Hemme zich beperken tot het verdedigen van zijn truien en dat lukte hem uitstekend, want hij werd op de slotdag onder tropische temperaturen zowel 2e in de tijdrit als in het criterium. De Jeugdmeerdaagse werd voor de 29e achtereenvolgende keer georganiseerd door WSV Emmen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda