Hallo wielerliefhebbers

EMMEN - Eindelijk, eindelijk, eindelijk! We hebben er lang op moeten wachten, maar het is nu toch echt tijd voor de Omloop Het Nieuwsblad. Morgen is het zover, en dan wacht zondag ook gelijk Kuurne-Brussel-Kuurne. Wij hebben er zoveel zin in, dat Maxim en Youri afgelopen dinsdag al de WielerFlits Podcast opnamen. Met een zéér uitgebreide vooruitblik!

B

Wil je nóg meer precies halen uit het voorjaar? Schrijf je dan nu nog in voor WielerFlits Ploegleider, want we hebben vanaf dit jaar ook een Klassiekerspel. Stel een team samen van 13 renners en strijd tegen andere wielerfans tot en met Luik-Bastenaken-Luik. Zit je met je handen in het haar? Youri geeft je gouden tips voor jouw pooltje!

Je kan ook nog iets lekkers overhouden aan het Vlaamse openingsweekend, want als je de winnaars van de Omloop goed voorspelt, maak je kans op een smakelijke prijs!

Mis niets bij WielerFlits!
Dit weekend hoef je alvast niets te missen van de Omloop en Kuurne, want collega's Maxim en Raymond zullen afreizen naar Vlaanderen. Zelf ben ik al enkele dagen in Spanje, waar Jonas Vingegaard en Jumbo-Visma actief zijn in O Gran Camiño. Gisteren sneeuwde het nogal, maar ik hoop op meer spectaculaire etappes deze week.

Daarnaast zijn er nog genoeg andere koersen. Wat te denken van de Ardèche Classic en de Drôme Classic, de slotetappes van de UAE Tour en de Tour du Rwanda en de afsluiter van het veldritseizoen in Oostmalle. Je komt ogen en oren tekort, maar niet bij WielerFlits!

Geniet van jouw wielerweekend,


Nick Doup
Redacteur WielerFlits

De grote voorbereidingsshow op Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne!

Het Openingsweekend staat voor de deur en dat betekent de aftrap van het klassieke Vlaamse voorjaar. Zaterdag komen de kasseienvreters uit hun winterslaap tijdens Omloop Het Nieuwsblad en daags nadien zijn de sprinters aan zet in Kuurne-Brussel-Kuurne. Kom in de stemming met een uitgebreide aflevering van de WielerFlits Podcast!

Afgeronde rechthoek: Luister de WielerFlits Podcast nu! ??Luister de WielerFlits Podcast nu! ??

Dit is de cover van de nieuwe voorjaarseditie van RIDE Magazine!

Het voorjaar lonkt. Met grote blokletters geven we op de cover van de nieuwe RIDE uiting aan ons verlangen naar het klassieke voorjaar. Want na donkere wintermaanden breekt een van de mooiste periodes van het seizoen weer aan. De kasseien op, de heuvels in!

Ons 180 pagina’s dikke voorjaarsnummer staat zoals je van ons gewend bent weer vol met de mooiste wielerverhalen, reportages achter de schermen en interviews met de hoofdpersonen uit het peloton. Dat maakt de voorjaars-editie van RIDE weer een magazine dat wielerliefhebbers niet mogen missen.

Afgeronde rechthoek: Bestel nu jouw RIDEBestel nu jouw RIDE

Schrijf je in voor het Klassiekerspel van WielerFlits Ploegleider en win een jaarbonnement op RIDE

Het wielerjaar 2023 is in gang geschoten en het duurt niet lang meer voordat de klassiekers op het programma staan. Voor WielerFlits Ploegleider de ultieme kans om een Klassiekerspel te introduceren. Een nieuw spel, naast de spellen die je van ons gewend bent voor de grote rondes. Schrijf je nu in voor het Klassiekerspel op WielerFlits Ploegleider en maak kans op mooie prijzen!

Afgeronde rechthoek: Schrijf je nu in voor WielerFlits PloegleiderSchrijf je nu in voor WielerFlits Ploegleider

Pooltips voor het Klassiekerspel 2023 van WielerFlits Ploegleider

Al een aantal jaar helpt WielerFlits je tijdens de verschillende wielerspelletjes op weg met een aantal tips voor je pooltjes. Sinds vorig jaar hebben wij met WielerFlits Ploegleider een eigen managementspel en dit seizoen introduceren we meteen een nieuwe variant: het Klassiekerspel 2023. Je kunt je tot vijf minuten voor de start van Omloop Het Nieuwsblad inschrijven voor een voorjaar vol spelplezier. Wij geven je vijf tips!

<!--[if gte vml 1]> <![if !mso]>

<![endif]>

Bekijk hier de video

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda