Ronde van Vlaanderen komt er aan

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda

Bekijk deze mail in je browser

Beste wielerliefhebber,

Het is zover, de week van de Ronde van Vlaanderen is aangebroken. Alle ogen van de wielerwereld zijn deze week gericht op Brugge, Oudenaarde, de Oude Kwaremont, de Paterberg en al die andere mooie beklimmingen in het Vlaamse land!

Ook bij ons op WielerFlits staat veel in het teken van de Vlaamse Hoogmis. Collega Zeger Schaeken schreef een uitgebreide voorbeschouwing op de mannenwedstrijd en Tim de Vries kroop in de pen om vooruit te kijken naar de koers bij de vrouwen.

Over de Ronde en de exit van Jumbo...
Ook Maxim, Youri en Raymond werpen een blik op de Ronde van Vlaanderen. In de nieuwste WielerFlits Podcast bespreken zij uitgebreid de scenario's die zij verwachten in deze monumentale kasseienklassieker. Is Jumbo-Visma de grote favoriet? Of is die rol toebedeeld aan Mathieu van der Poel of aan Tadej Poga?ar? Interessant...

Maar het gaat niet alleen over de Ronde in de podcast, want er is genoeg nieuws over Jumbo-Visma. En dan vooral om het sponsorcontract van hoofdsponsor Jumbo. Raymond heeft de laatste ins en outs over een mogelijk einde van deze deal, die mogelijk grote gevolgen voor de Nederlandse wielerploeg heeft.

Er wordt natuurlijk nog meer gekoerst dit weekend, ook in Nederland! Zaterdag staat de Volta Limburg Classic op het programma en daar heeft collega Julian Dubbeld een voorbeschouwing voor geschreven. Wie volgt in Eijsden Arnaud De Lie op? Diezelfde dag is ook nog de GP Miguel Indurain in Spanje.

Als VIP naar de Amstel Gold Race
Over twee weken wacht ook al de Amstel Gold Race. Wil je de grootste Nederlandse wielerklassieker van dichtbij meemaken? Doe mee aan onze winactie in samenwerking met Sanidirect om een VIP-arrangement te winnen voor de Gold Race!

Geniet van dit Vlaamse wielerweekend,


Nick Doup
Redacteur WielerFlits

Win een uniek VIP-arrangement voor de Amstel Gold Race met Sanidirect

De Amstel Gold Race vormt dit jaar weer een van de hoogtepunten van het klassieke voorjaar. Tijdens het derde weekend van april zullen zowel zowel de profs als duizenden amateur-renners de Limburgse heuvels bedwingen. Wil jij de Amstel Gold Race dit jaar op een unieke manier van dichtbij meemaken? Speel dan snel mee met onze winactie.

Afgeronde rechthoek: Doe nu mee met deze winactie!Doe nu mee met deze winactie!

PODCAST | Over de toekomst van de Jumbo-ploeg en een uitgebreide vooruitblik op Vlaanderens Mooiste

In deze aflevering van de WielerFlits Podcast gaat het over de zoektocht van Jumbo-Visma naar een nieuwe hoofdsponsor. Daarnaast bespreken de heren het wegvallen van motorbegeleiding bij Nederlandse wielerkoersen – en wordt er in België zondag ook niet een koerske verreden? Je hoort het hier!

Afgeronde rechthoek: Luister nu de nieuwe WielerFlits PodcastLuister nu de nieuwe WielerFlits Podcast