Wielerflits weer vol informatie

Beste wielerliefhebber, Pssst... Nog 8 nachtjes slapen tot de start van de Tour de France in Bilbao! Dat betekent ook dat de week van de nationale kampioenschappen nu bezig is. Afgelopen week werden al de tijdritten verreden op het NK en het BK, maar nu zijn de meeste ogen vooral gericht op de wegwedstrijden van zaterdag en zondag!



Bij de Nederlandse mannen is Mathieu van der Poel de grote favoriet in Limburg, terwijl bij de vrouwen het een strijd lijkt te worden tegen het ijzersterke blok van SD Worx. Bekijk hier het volledige programma en alle uitslagen van het NK wielrennen.

Op het BK wielrennen zijn alle grote namen van de partij, waardoor we een mooie sprintstrijd kunnen verwachten tussen Wout van Aert, Jasper Philipsen en Tim Merlier. Lotte Kopecky is zoals zo vaak de grote favorieten op het BK bij de vrouwen. Bekijk hier het programma van het BK in Izegem.

Transfers
Ondertussen komen ook diverse transfergeruchten op gang. Fabio Jakobsen, Sam Welsford, Ben Tulett... WielerFlits zit er bovenop en bij ons lees je het laatste nieuws als eerste op transfergebied. Ook spraken we met Richard Plugge, die reageert op de mogelijke interesse van NEOM City uit Saoedi-Arabië in het hoofdsponsorschap.

RIDE Magazine
Nu de Tour voor de deur staat is het ook de hoogste tijd om jouw RIDE Tourgids te bestellen. Meer dan 200 pagina's aan wielerplezier, waarmee je uitstekend de zomer doorkomt en optimaal voorbereid bent voor de Tour de France. Bestellen kan hier!

Wil je profiteren van onze laatste kortingsactie? Bestel dan RIDE Magazine én het sportblad Helden met 20% korting!

Een fijn weekend gewenst,


Nick Doup
Redacteur WielerFlits

NEOM City in Saoedi-Arabië onderzoekt hoofdsponsorschap Jumbo-Visma

Het grootste architectuurplan van de wereld, NEOM City in Saoedi Arabië, onderzoekt de mogelijkheid om vanaf 2024 het hoofdsponsorschap van Jumbo-Visma over te nemen. Een nauw betrokken bron uit het Midden-Oosten heeft WielerFlits aangegeven dat NEOM zeer serieus kijkt naar de wielersport en dat ze de sponsoring van de beste wielerploeg als een unieke kans zien.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Lees verderLees verder

Bauke Mollema niet naar Tour de France

Bauke Mollema zal dit jaar niet meedoen aan de Ronde van Frankrijk. Dat vertelde de 36-jarige renner tijdens de liveshow van de podcast In Het Wiel. Mollema lieten dat hij door zijn ploeg Trek-Segafredo, dat vanaf de Tour Lidl-Trek zal heten, niet geselecteerd is

Rechthoek: afgeronde hoeken: Lees verderLees verder

Winactie: Voorspel de NK-winnaars en maak kans op de Aero Race 6.0 Jersey van Castelli

&l

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda

De Tour de France is in aantocht en dat betekent dat de nationale kampioenschappen ook voor de deur staan. De Nederlandse titels worden in het weekend van 24-25 juni verdeeld in Sittard-Geleen. Denk jij te weten wie het NK op de weg gaan winnen? Doe dan mee aan onze winactie in samenwerking met Wolvenberg, distributeur van onder meer Castelli, en maak kans op een bijzonder tenue van Castelli.