2e deel wielerflits

Tour de France Voordeelbundel: RIDE & Helden met 20% korting

Bestaat de ideale vakantie voor jou uit lezen over de wielersport? Samen met Helden Magazine hebben we voor jou het ideale vakantiepakket samengesteld. Bestel nu de zomer-edities van RIDE en Helden en krijg met deze combi-deal 20% korting op de aanschafprijs.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Lees verderLees verder

Luister nu de WielerFlits Podcast over het NK wielrennen en de eerste Tour de France-selecties

In deze aflevering van de WielerFlits Podcast is Maxim terug van een welverdiende vakantie en bespreekt hij met Youri de nationaal kampioenschappen. Wat zagen de mannen in de verschillende tijdritten? Hoe gaat het koersverloop er zaterdag en zondag uitzien? En wie is Frank van den Broek? Je hoort het deze week in onze podcast.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Luister nu naar de WielerFlits PodcastLuister nu naar de WielerFlits Podcast

(Advertentie)

Eroica Valkenburg: een ode aan het wielrennen van weleer

Op 1 juli 2023 vindt de zesde editie van Eroica Valkenburg plaats. Sinds 2016 is het evenement niet meer weg te denken uit Zuid-Limburg. Vele honderden wielrenners op oude fietsen en in retro kleding, die vanuit de hele wereld hun weg naar Valkenburg vinden, kleuren elk jaar weer het Zuid-Limburgse landschap.

Dat zal dit jaar niet anders zijn. De liefhebbers voor retrowielrennen kunnen hun hart ophalen op de drie mooie bewegwijzerde routes van Eroica Valkenburg en de unieke sfeer in de wereldwielerstad Valkenburg opsnuiven.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Lees verderLees verder

Van kristaljacht naar de koers: de opmerkelijke opmars van Julbo

Pas sinds enkele jaren is Julbo actief in de wielersport, terwijl het bedrijf dit jaar zijn 135ste verjaardag viert. De ambities zijn er niet minder om geworden; het Franse outdoormerk wil zich snel gaan meten met de besten in de helmen- en brillenwereld van de wielrennerij.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda