Ontdek het geheim achter de Tourzege van Team Jumbo-Visma

Gisteren, zondag 23 juli, stond Jonas Vingegaard voor het tweede jaar op rij in het geel te glunderen op de Champs-Elysees. Het Masterplan van Team Jumbo-Visma om de Deen naar de Tourzege te loodsen was andermaal geslaagd.PAR



In het boek 'Het plan - Hoe Team Jumbo-Visma de beste wielerploeg ter wereld werd' geeft sportjournalist Nando Boers je een kijkje achter de schermen bij de succesvolste wielerploeg ter wereld.

Hij mocht drie jaar als fly-on-the-wall overal bij aanwezig zijn en zag zo van nabij hoe de tactische raceplannen van de wielerploeg werden gevormd en uitgevoerd.

Boers sprak de renners en coaches veelvuldig tijdens wedstrijden en trainingskampen. Hij keek rond bij windtunneltesten en luisterde mee met onlinevergaderingen waarin coaches en wetenschappers discussieerden over tactiek, teamgeest, voeding, trainingsmethodes en talentontwikkeling.

Benieuwd naar het verhaal?
Nieuwe abonnees krijgten dit boek cadeau. Voor slechts 40 euro ontvang je de komende vier edities van RIDE en krijg je dit 376 pagina's dikke boek als welkomstcadeau.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Bestel snel, want OP=OPBestel snel, want OP=OP

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda