Spanning stijgt in de Tour de France Femmes

De spanning is nog altijd om te snijden in de Tour de France voor vrouwen. Het laatste weekend belooft spectaculair te worden, met een bergetappe naar de Tourmalet en een afsluitende tijdrit naar Pau. Wat kan je van die Tour Femmes-etappes kan verwachten?


In de nieuwe WielerFlits Podcast gaan Maxim en Youri ook uitgebreid in op de Tour de France Femmes. Zij bespreken uitgebreid de strijd tussen Demi Vollering en Annemiek van Vleuten in de laatste twee etappes, waarin waarschijnlijk de beslissing gaat vallen.

Ook het laatste transfernieuws komt aan bod in de WielerFlits Podcast. De datum van 1 augustus is de heilige datum dat de transfermarkt opengaat en dus wordt gekeken welke renners nog zonder contract zitten voor 2024. En wat is de status van de Nederlanders zonder ploeg voor volgend jaar? Dit is wat we tot nu toe weten!


San Sebastián en Polen
Het peloton bij de mannen staat, nu de Tour achter de rug is, ook niet stil. Zaterdag wordt in Baskenland de Clásica San Sebastián verreden met Remco Evenepoel als de absolute topfavoriet. Wie kan hem verslaan? Zaterdag start ook de Ronde van Polen met veel interessante namen op de startlijst. Wat kunnen de Nederlanders en Belgen?

Jonas Vingegaard en Tadej Poga?ar gaan we alvast niet terugzien in San Sebastián en Polen. Wel wil ik je nog een keer wijzen op de analyses die we brachten na afloop van de Tour de France. Collega Raymond vond dat de hoofdprijs voor Vingegaard was, maar dat Poga?ar de publieksprijs won.

Ook brachten we het verhaal achter het succes van Jumbo-Visma en van de veelwinnaars van Alpecin-Deceuninck in de Tour de France. Wat is het geheim?

Fijn weekend,

Nick Doup
Redacteur WielerFlits

Alles over de Tour de France Femmes en het laatste transfernieuws

In de nieuwe aflevering van de WielerFlits Podcast praten Maxim en Youri over de Tour de France Femmes en komen de laatste nieuwtjes uit de transfercarrousel aan het licht. Daarnaast blikken de heren voorzichtig vooruit op het WK en de andere koersen in de komende weken.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Luister nu naar de nieuwe WielerFlits PodcastLuister nu naar de nieuwe WielerFlits Podcast

Overzicht: Welke toppers komen in actie in de criteriums na de Tour de France?

Als de Tour de France ten einde is, betekent dat ook dat de Na-Tourcriteriums verreden gaan worden. Vorig jaar keerden veel Nederlandse en Belgische criteriums terug na de coronacrisis. WielerFlits komt met een overzicht van de Nederlandse en Vlaamse na-Tourcriteriums en haar deelnemers.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Lees verderLees verder

(Advertentie)

Schrijf je in voor deze twee Drentse toertochten en krijg een uniek EK-shirt cadeau

In september is fietsprovincie Drenthe het decor voor het Europees kampioenschap wielrennen. Vooruitlopend daarop worden er in de regio verschillende schitterende tochten georganiseerd om alvast in de stemming te komen.

Tijdens de Gouden Pijl Toertocht (zondag 30 juli)maak je kennis met het parcours van het EK Tijdrijden. De tocht zal verder voeren door het mooie Drentsche landschap, met als letterlijke hoogtepunt voor de langste afstand; de VAM berg.

De

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda