De mooiste fietsbedrijven leer je kennen in RIDE Magazine

EMMEN - De mooiste fietsbedrijven leer je kennen in RIDE Magazine

De mooiste fietsbedrijven leer je kennen in RIDE Magazine

Beste wielerliefhebber,

Zoals je weet is RIDE Magazine het wielerblad voor toerfietser en Tourwinnaar. Gemaakt door de mensen van WielerFlits. Naast het profwielrennen en fietstoerisme, gaan we ook op zoek naar de verhalen achter de mooiste fietsbedrijven?Ieder kwartaal lees je in RIDE dus ook over het wel een wee bij die liefhebbers.

Welke ontwikkelingen zijn er gaande in de fietsbranche? Hoe worden de mooiste fietsen gemaakt, voor profwielrenners en voor de recreanten? Wat is het grote verschil tussen racefietsen en gravelbikes? Wat zijn de nieuwste manieren om tot innovaties te komen? Wij zoeken de bedrijven op en gaan in gesprek over hun liefde voor de koers.

Graag willen we jou laten zien wat voor verhalen daaruit voortkomen. Daarom kan je hier een gratis artikel lezen over Shimano, dat in 2021 een eeuw bestond. Hoe is het bedrijf uitgegroeid tot de grote speler die het nu is? Rodrick de Munnik schreef het op in de RIDE Zomergids van 2021 in de serie 'Mooi bedrijf'.

Hieronder lees je gratis de 6 pagina lange reportage over Shimano. Veel leesplezier!

Rechthoek: afgeronde hoeken: Lees hier het RIDE-verhaal over 100 jaar ShimanoLees hier het RIDE-verhaal over 100 jaar Shimano

Met sportieve groet,

Team RIDE

Sent to: info@benniewolbers.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda