Beste wielerliefhebber,

EMEN - De Vuelta a España is inmiddels in volle gang en al in de eerste week is er spektakel in het algemeen klassement. Na de veelbesproken ploegentijdrit in Barcelona greep Remco Evenepoel de macht in Andorra, maar gisteren (donderdag) op de Pico del Buitre had hij juist een mindere dag

Bekijk deze mail in je browser

.

Jumbo-Visma was juist aan het feest door met Sepp Kuss de bergetappe te winnen, terwijl achter hem Primo? Rogli? én Jonas Vingegaard een succesvolle aanval plaatsten op Evenepoel. Zij hebben daardoor een groot deel van hun opgelopen achterstand ten opzichte van de Belg goedgemaakt. De strijd ligt dus helemaal open, zeker nu Lenny Martinez aan de leiding gaat in het klassement.

Win een regenboogtrui
Nog even over Remco Evenepoel. We hebben deze week, in samenwerking met Soudal, een mooie winactie voor jou als wielerliefhebber. Je kan namelijk een door Evenepoel gesigneerde regenboogtrui winnen. En de prijsvraag gaat over de tijdrit!

Vandaag (vrijdag) is het weer de beurt aan de sprinters. Veel ogen zullen gericht zijn op Kaden Groves, die eerder deze week al twee spurts wist te winnen. Kan hij zijn hattrick voltooien in deze openingsweek? Lees hier de voorbeschouwing op etappe 7.

Waar koersen Van der Poel en Van Aert?
Is het dan alleen Vuelta wat de klok slaat? Zeker niet! Komend weekend komen Mathieu van der Poel en Wout van Aert weer in actie. De een gaan we zien in de Bretagne Classic Ouest-France, de ander in de Tour of Britain. En dan is er ook nog de Maryland Cycling Classic in de Verenigde Staten.

Fijn weekend!


Nick Doup
Redacteur WielerFlits

Voorbeschouwing: Laatste sprinterskans van de openingsweek in etappe 7 naar Oliva

Een dag na de knotsgekke bergetappe naar het observatorium van Javalambre staat vrijdag een makkelijke rit op het programma. Door de sinaasappelstreek gaan we sprinten in Oliva. Wie gaat er vrijdag met de bloemen aan de haal? WielerFlits blikt vooruit.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Lees verderLees verder

Winactie: Maak kans op een gesigneerde regenboogtrui van wereldkampioen Remco Evenepoel, aangeboden door Soudal

De Vuelta a España is in volle gang en Remco Evenepoel is als titelverdediger natuurlijk een van de topfavorieten voor de eindoverwinning. Hij won de eerste bergrit en droeg daarna ook de leiderstrui. Wat kan hij in de wereldkampioen tegen de klok in de tijdrit? In samenwerking met Soudal mogen wij een door Evenepoel gesigneerde regenboogtrui weggeven. Doe mee met onze winactie en wie weet is hij binnenkort van jou.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Doe nu mee met deze winactieDoe nu mee met deze winactie

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda